Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Två till sjukhus – anmälan om vårdslöshet i trafik

En man och en kvinna fördes till sjukhus efter en trafikolycka under torsdagsmorgonen. Det ska ha varit en bil som blev påkörd bakifrån och polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Kvart i åtta larmades SOS alarm om en trafikolycka på väg 162 i närheten av Gläborgsmotet. Räddningstjänsten och tre ambulanser ryckte ut till platsen.

Larmet inkom till SOS kvart i åtta efter ett samtal om att tre bilar med sammanlagt fyra personer skulle ha varit inblandade i en trafikolycka. Tre ambulanser och räddningstjänsten ryckte ut till olycksplatsen.

– En man och en kvinna fördes till Näl med ryggsmärtor. Polispatrullen som åkte ut till platsen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Enligt polisen i Uddevalla ska olyckan ha skett i samband med att en traktor skulle svänga av vägen. När bilen bakom bromsade in för traktorn ska den ha blivit påkörd bakifrån av en annan bil.

Det finns i nuläget ingen som är misstänkt för brott men en utredning kommer att ske.

– Patrullen har inte pratat med de som fördes till sjukhus men en anmälan är upprättad. Man får börja där så får vi se vad det blir, säger Johan Raske, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Uddevalla.