Madonna har unnat sig ett hus i LA för miljoner

Lyxhuset: I början av april investerade världsstjärnan Madonna i ännu en bostad. Den här gången blev det ett 1 200 kvadratmeter stort hus i kändistäta Hidden Hills. Säljaren var ingen mindre än musikern ”The Weeknd” som väl mest är känd för att sjunga Max Martins succélåt ”Blinding Lights”.

ANNONS
|

2017 köpte Madonna ett 1 500 kvadratmeter stort hus utanför Lissabon, Portugal. I veckan var det dags igen då hon unnade sig ännu ett hem. Den här gången i Hidden Hills, Los Angeles. Säljaren var artisten ”The Weeknd” vilket man kan bland annat kan läsa på realtor.com och nypost.com.

Förra sommaren la han ut huset till försäljning för 212 miljoner kronor, men först nu i april nappade en köpare. Och det var som sagt inte vem som helst utan ”Like a virgin”- sångerskan Madonna.

LÄS MER:”Palais Vénitien” i Cannes kostar 1,2 miljarder

LÄS MER:Jerry Seinfeld säljer sitt vinterhus

LÄS MER:Pamela Anderson från ”Baywatch” säljer sitt hus

Hon betalade 164 miljoner kronor för sitt nya hus. För den summan fick hon ett hus på nästan 1 200 kvadratmeter som innehåller sju sovrum vilket räcker till varsitt sovrum till hennes sex barn.

ANNONS

Där finns även tio badrum, ett kontor, walk-in-closets, stort kök, en träningsstudio, frukostrum, biorum, bar, matsal, flera vardagsrum, en vinkällare och ett fembils garage med neonbelysning. Där är heller ingen brist på balkonger och terrasser att hänga på.

På utsidan finns ett gästhus med två sovrum och öppen spis på utsidan, en pool med soldäck, basketplan, spa, ett poolhus med vardagsrum och en inbyggd grill.

LÄS MER:Tom Cruise säljer sitt vinterparadis

LÄS MER:Penthouse i Tel Aviv helt inrett i guld

LÄS MER:Jimmy Fallon säljer sin lägenhet i New York

Vill Madonna hänga med andra kändisar bor flera ur tv-familjen Kardashian i området precis som rapparen Drake. Hidden Hills är bevisligen populärt bland artister och filmstjärnor för även Katie Holmes, Jennifer Lopez, Britney Spears, paret Will Smith och Jada Pinkett Smith har bott där genom åren.

Förutom husen i Hidden Hills och Portugal ska Madonna äga bostäder i New York, London och Hollywood.

ANNONS