Polis har spärrat av runt huset. Det ska även vara avspärrat i ett skogsområde i närheten. Flera polispatruller och en hundpatrull är på plats.
Polis har spärrat av runt huset. Det ska även vara avspärrat i ett skogsområde i närheten. Flera polispatruller och en hundpatrull är på plats. Bild: Lars Carlsson

Misstänkt mord i Trollhättan

En man i 40-årsåldern avled på torsdagskvällen i Trollhättan efter allvarliga knivskador. Två personer är anhållna för misstänkt mord och misstänkt medhjälp till mord.

ANNONS
|

Larmet kom strax före klockan 18 och enligt samtal till SOS ska dödsfallet ha inträffat vid ett bråk i en bostad.

När polis och ambulans anlände till bostaden hittade de en man med svåra knivskador och enligt uppgift till GP avled mannen på platsen. En av de personer som sitter anhållna för misstänkt brott är anhörig till den avlidne.

Teknisk undersökning väntar

Området spärrades av och tekniker tillkallades för undersökning.

– När polisen kommer till lägenheten är bara den skadade mannen i bostaden, sa Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst på torsdagskvällen.

Under natten hämtades flera personer in till förhör, varav två anhölls för misstänkt mord respektive medhjälp till mord.

ANNONS

Under natten mot fredag var även insatsstyrkan på plats men det är oklart om detta hade med den aktuella brottet att göra.

ANNONS