Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Den 24 januari sökte bland annat Robin Segerblad, Pontus Berntsson och Niklas Svensson kring Hogstorp efter den försvunna mannen som senast setts till i Munkedalstrakterna. Bild: Edvin Bergström

Hundra hektar har genomsökts av frivilliga utan genombrott

Den man som varit försvunnen sedan den 19 januari har ännu inte hittats. Missing People tillsammans med ett 50-tal frivilliga sökte under lördagen vid Hensbacka i Munkedal med både hund och drönare men utan resultat.
– Det är alltid gräsligt med försvinnanden, säger Hasse Lagervall på Missing people.

Frivilliga sökte under lördagen efter den man i 25-årsåldern som varit saknad sedan den 19 januari. Mannen som är hemmahörande i Uddevalla sågs senast på Hensbacka Herrgård i Munkedal men har sedan dess varit försvunnen.

Frivilligorganisationer har i omgångar sökt efter den försvunna mannen men ännu har inget spår påträffats.

– Vi har varit ett 50-tal frivilliga som varit ute och sökt men tyvärr inte hittat honom. I dag har vi sökt av drygt hundra hektar så det var ett stort område vi fick betat av men nu börjar det skymma vilket försvårar sökarbetet, säger Hasse Lagervall.

LÄS MER: Frivilliga söker efter försvunnen man i Hogstorp

Polisen har inte deltagit i dagens sökinsats men enligt Lagervall har organisationen kontinuerlig kontakt med myndigheten angående tips som kommit in och var det kan vara mest sannolikt att mannen kan hittas.

Kommer ni söka imorgon också?

– Nej, på grund av väderleken så blir det ingen sökinsats tyvärr, säger han.

LÄS MER: Frivilliga inleder akut sökinsats efter försvunnen man

Tips om mannens försvinnande kan lämnas till polisen på 114 14

Mannen beskrivs enligt polis att ha normal kroppsbyggnad, brunt lite längre hår, vid försvinnandet iklädd i svart jacka, blå jeans, bruna kängor och troligen en svart mössa.