Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Hasse Lagervall i samband med sökinsatsen efter Wilma Andersson. Under söndagen har han lett sökandet efter den försvunna Uddevallamannen i Munkedal.
Hasse Lagervall i samband med sökinsatsen efter Wilma Andersson. Under söndagen har han lett sökandet efter den försvunna Uddevallamannen i Munkedal.

Inga fynd i nytt sök efter försvunnen Uddevallabo

Under söndagen var både Fikk och Missing people ute och sökte efter den man i 25-årsåldern som har varit försvunnen i trakterna kring Munkedal sedan den 19 januari. Cirka 130 personer deltog i sökandet men det ska inte ha gjorts några fynd.

– Vi har haft bra sökväder och bra sökförhållanden men vi har tyvärr inte gjort något fynd alls. Det har gått en del tid nu och det är inte bra men vi vet ju i vart fall i vilka områden som han förmodligen inte finns, säger Hasse Lagerwall, verksamhetsledare Missing people.

Han berättar att frivilligorganisationen har fått sökområden från polisen. Mannen försvann från Hensbacka Herrgård i Munkedal natten till söndagen den 19 januari. Trots flera sökinsatser har inga avgörande fynd gjorts.

Polisen har tidigare berättat att man inte misstänker brott i samband med försvinnandet. Frivilligorganisationen har tidigare sagt att de kommer fortsätta att leta på söndagar en period framöver.

Missing People har ingen sökinsats planerad för tillfället.

– Det kan bli aktuellt med något helgsök. Det är svårt att få personer att ställa upp under vardagarna. Men vi får ta nya tag och hoppas att vi kan få fram ett annat område att söka i, säger Hasse Lagerwall.