En trafikolycka inträffade på östra Orust på onsdagen. En buss körde av vägen och la sig i diket.
En trafikolycka inträffade på östra Orust på onsdagen. En buss körde av vägen och la sig i diket.

Buss körde av vägen på Orust

En buss med passagerare har kört av vägen utanför Svanesund. Ambulans och polis kallades till platsen och vägen fick stängas av. Ingen person uppges ha skadats.

ANNONS

Strax före två på onsdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka på väg 774 norr om Svanesund på Orust. Enligt de initiala uppgifterna till SOS Alarm ska en buss ha kört av vägen och den ligger halvt i diket.

Enligt uppgifter från personen som slog larm var det passagerare i bussen.

– Jag vet bara vad som kommit in i de initiala uppgifterna. Att det är två personer i bussen men både är ute ur bussen och uppe och går, men det är inget jag kan bekräfta förrän vi har kommit fram, säger Anna Göransson på polisens presstjänst.

Polis är på plats och även två ambulanser. Inledningsvis larmades också en akutläkarbil men den lämnade tidigt platsen. Räddningstjänst larmats larmades aldrig ut.

ANNONS

Strax före tre hade ambulanserna lämnat platsen utan att ta med sig någon. Det finns i nuläget inga uppgifter om några personskador.

På grund av olyckan är vägen avstängd och andra trafikanter uppmanas att välja alternativa vägar. Bussen måste bärgas från platsen vilket beräknas vara klart vid 17-tiden.

Texten uppdateras.

ANNONS