Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
STOCKHOLM 20110905Orusts stora Evert Taubepris delas ut till låtskrivaren och artisten Bo Kasper Sundström på Föreningsveckan på Orust i november. Bild: Claudio Bresciani / SCANPIX

Flera föreläsare på föreningsvecka

Flera föreläsare har bjudits in till föreningsveckan på Orust i början av november. Minimässa med fokus på utveckling av föreningar och utdelning av Orusts stora Evert Taubepris är några punkter på programmet.

Föreläsare som Peter Apelgren, Pelle Sandstrak och Rune Rennemark har bjudits in till Föreningsveckan och kommer att föreläsa om utbrändhet, hur det är att ha Tourettes syndrom och en hel del annat.

Föreningsveckan startar måndagen den femte november med föreläsning i Ängås skola i Svanesund. Det kommer också att hända saker på andra håll på Orust, exempelvis i kulturhuset Kajutan. Orust stora Evert Taube-pris ska delas ut till låtskrivaren, artisten och Bo Kaspers frontman- Bo Sundström i idrottshallen i Henån torsdagen den åttonde november.

Bakom arrangemanget står SISU Idrottsutbildarna i Västra Götaland, Västra Götalands Idrottsförbund, Orust kommun, Orusts Sparbank i samverkan med flera lokala föreningar. Ett antal sponsorer har gjort det möjligt att genomföra den här satsningen.