Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Hindrades från att träffa sin son – sparkade sönder ruta

En man hindrade sin före detta från att träffa deras son efter uppmaning från Socialtjänsten då han misstänkte att hon tog droger. Kvinnan, arg över att bli hindrad, sparkade därför in en glasruta i mannens ytterdörr och slog honom i ansiktet. Nu åtalas hon bland annat för skadegörelse och ringa misshandel.

Det var i januari förra året som polis kallades till en adress på Henån efter larm om misshandel. Enligt förhörsprotokoll ska kvinnan ha hindrats från att prata med sin son då mannen misstänkte att kvinnan tagit droger. Enligt honom har Socialtjänsten startat en utredning hos familjen efter att anonyma tips kommit in om kvinnans misstänka missbruk. Något kvinnan förnekar.

Kvinnan erkänner att hon slagit sönder rutan och även slagit mannen i ansiktet då hon blivit arg över att hindras från att prata med sin son. Samtidigt säger hon att anledningen till att hon slog mannen i ansiktet var för att han puttat henne bort från dörren.

Enligt förhöret säger kvinnan att hon själv ska ta ett urinprov för att bevisa att hon inte går på droger.

44 varor saknades

Utöver skadegörelse och ringa misshandel åtalas kvinnan även för försök till stöld efter att ha handlat mat på en matvarukedja på Torp Köpcentrum.

Enligt personalen ska kvinnan i självscanningskön endast försökt betala för några apelsiner när det i kassorna låg varor för 1 600 kronor.

När alla varor scannats in kunde kvinnan inte betala.

Enligt kvinnan själv måste det ha varit hennes treåriga son som tryckt på minusknappen och tagit bort varorna ur systemet av misstag. Enligt personalen är detta dock något som inte är möjligt.

Kvinnan erkänner skadegörelse och ringa misshandel men förnekar försök till stöld.