Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Nu satsas det åter på en båtmässa för motorbåtar på Vindön på Orust. Bild: Privat
Nu satsas det åter på en båtmässa för motorbåtar på Vindön på Orust. Bild: Privat

Satsar på mässa för motorbåtar på Vindön

Nu görs en ny satsning på en mässa för motorbåtar på Vindön på Orust. Satsningen genomförs på fredag till söndag samtidigt som Öppet varv i Ellös. Det är paret Benny och Jessica Martinsson som står bakom satsningen.

– Förra året gjorde vi en satsning i mindre skala och intresset för våra båtar visade sig vara stort, säger Jessica Martinsson, chef på företaget Princess Yachts West Sweden på Vindön. Därför har vi bestämt oss för att ha en mässa även i år.

Ett antal båtmodeller av märket Princess kommer att visas upp under de tre dagarna. Dessutom finns det ett 40-tal begagnade båtar som är till salu. Modellen Princess F45 visas upp för första gången i Skandinavien. Mässan är öppen för alla intresserade.

Har lång erfarenhet

– Vi har en lång erfarenhet av att ordna mässor på Vindön, säger Jessica Martinsson.

Paret drev tidigare företaget Nord West Yachts som gick i konkurs i början av 2013. Nu har de lyckats bygga upp en ny verksamhet på samma plats på Vindön. Det finns numera en nybyggd fastighet som ligger nära havet och de tidigare fabrikslokalerna används för underhåll av begagnade båtar.

Jessica och Benny Martinsson sysslar sedan några år med försäljning av motorbåtar av märket Princess. Dessutom bedriver paret försäljning och underhåll av begagnade båtar. I dagsläget finns det sju anställda i anläggningen på Vindön.