Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Personbil och A-traktor i krock på Smögen

Två bilar kolliderade på Storgatan på Smögen under fredagskvällen. Sex personer var inblandade men ingen skadades allvarligt i olyckan. Enligt räddningstjänsten uppgifter ska omkring 100 personer ha befunnit sig i området för en bilträff.

Det var vid 20.30-tiden på fredagskvällen som SOS larmades om en trafikolycka på Storgatan på Smögen. Både räddningstjänst, polis och ambulans larmades till olycksplatsen där flera personer var inblandade.

Enligt räddningstjänstens uppgifter till SOS Alarm var det en personbil och en A-traktor som kolliderat och som tillfälligt blockerade ett av körfälten.

– Det var fyra personer i personbilen, och två personer i A-traktorn. Ingen av de inblandade har behövt någon assistans av ambulans och fordonen ska nu vara flyttade ur vägen. Räddningstjänsten lämnar platsen i detta nu, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm klockan 21.40.

I området befann sig ett 100-tal personer för en pågående bilträff. Polisen meddelar runt klockan 23.15 att en anmälan om trafikolycka har upprättats, dock utan misstanke om brott.