Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Över 300 flaskor vin har blivit stulna ur ett fritidshus i Hunnebostrand.  Bild: Privat
Över 300 flaskor vin har blivit stulna ur ett fritidshus i Hunnebostrand. Bild: Privat

Utfärdar belöning för att få tillbaka stulet vin

Nyligen stals 300 flaskor värdefullt vin i samband med ett inbrott i ett fritidshus i Hunnebostrand. Ägaren och hans familj har nu utfärdat en belöning på 25 000 kronor till den som kan bidra till att de får tillbaka vinet.

Händelsen är polisanmäld och familjen har också gjort en efterlysning på Facebook. Där utfärdar de en belöning på 25 000 kronor till den eller de som bidrar till att vinet hittas.

– Jag har ett stort intresse när det gäller vin och mat. De flaskor som stulits är något som jag skaffat i samband med olika vinresor i framför allt Frankrike och Tyskland, säger ägaren som inte vill gå närmare in på hur mycket det stulna vinet är värt.

Enligt ägaren inträffade inbrottet någon gång mellan den 30 maj och 5 juni. Det som stals var bland annat vin och champagne, möbler och en del elektronik. Polisen har varit och gjort en brottsplatsundersökning och säkrat vissa spår.

– Jag hoppas att den belöningen kan bidra till att vi får tillbaka vinet, säger ägaren som uppmanar alla som känner till något om stölden att ta kontakt med polisen.

Det är Jonas Passbo som har utsetts till förundersökningsledare hos polisen när det gäller det här inbrottet.

– Vi har varit på plats och gjort en undersökning. Vi får se vad den leder till och om det säkrats några spår. Det jag kan säga i nuläget är att värdet på det stulna uppgår till 100 000-tals kronor, säger Jonas Passbo.