Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Ännu ingen misstänkt gärningsman i mordutredningen efter att en man hittats död vid Röda sten i Göteborg. Arkivbild.

Över 100 förhör efter misstänkt mord

En man i 25-årsåldern hittades död i området runt Röda sten i Göteborg på söndagsmorgonen. Polisen misstänker mord och har sedan dess hållit över 100 förhör för att kartlägga vad som hänt. "Det är högprioriterat", säger polisen.

Den avlidne mannen hittades tidigt på söndagsmorgonen av en förbipasserande, i närheten av ett område där en utomhusfest hade pågått på natten. Enligt tidigare uppgifter från polisen fanns tydliga tecken på att mannen hade blivit bragd om livet. Några ytterligare detaljer vill inte polisen gå ut med i nuläget och ett stort förhörsarbete är i full gång.

- Vi har genomfört nästan 120 förhör. Det är högprioriterat. De första timmarna och första dygnen är avgörande för om vi kommer vidare eller om vi stöter på patrull, säger Christer Fuxborg, presstalesperson hos polisen region väst, till TT.

Ännu finns ingen misstänkt gärningsperson och polisen vill fortsatt ha in information och tips.

- Vi kartlägger den avlidne personens sista timmar, vilka han har umgåtts med och vad som hänt. Minsta lilla uppgift kan vara en viktig pusselbit för helhetsbilden i den här tragiska händelsen, säger Christer Fuxborg till TT.