Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

En kraftig explosion förstörde vid midnatt natten till onsdagen entrén till en trafikskola i centrala Malmö.

Detonation hördes över stora delar av Malmö

Entrén till en trafikskola i centrala Malmö har förstörts vid en kraftig explosion. Smällen hördes över stora delar av staden sent på tisdagen.

- Vi fick in de första samtalen klockan 23.45 och åkte dit med flera patruller och såg att en lokal utsatts för en sprängning, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Nationella bombskyddet kallades till platsen som spärrades av. På onsdagsmorgonen var bombskyddet och kriminaltekniker klara på platsen och avspärrningarna hävda.

Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med händelsen, men entrén till det företag som ligger på platsen har fått större skador. Fastigheten ligger inte långt från det bostadshus där en explosion skadade en tolvårig flicka lindrigt samt förstörde en garageport den 15 april. Polisen vill inte kommentera en eventuell koppling mellan de båda händelserna.

- Det är ingenting vi kan säga vare sig finns eller inte finns i nuläget. Det är poliser som utreder detta vidare, säger Peter Kjällkvist, presstalesperson hos polisen i Malmö.

Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Det finns ännu ingen gripen eller misstänkt.