Två personer har gripits misstänkta för mordförsök respektive misshandel i samband med ett större bråk i Örebro. Arkivbild.
Två personer har gripits misstänkta för mordförsök respektive misshandel i samband med ett större bråk i Örebro. Arkivbild.

Två gripna efter storbråk

ANNONS
|

Två personer har gripits efter att ett större bråk uppstod på en stor fest i Brunnsparken i Örebro på lördagskvällen.

En av de gripna är en 49-årig man med allvarliga skador, misstänkt för misshandel. Den andre är en 34-årig man med lindriga skador, misstänkt för mordförsök. Båda vårdas på sjukhus. Enligt polisen är ytterligare en person skadad, men vårdas inte på sjukhus.

Enligt Jan Materne, vakthavande befäl hos polisen i region Bergslagen, tyder mycket på att det är de två gripna männen som är grunden till bråket.

- Men det kan vara fler personer som är inblandade på olika sätt. Att de kanske har hamnat i vägen och blivit skadade. Det kom sådana uppgifter tidigare, men det är ingen som har kontaktat oss, säger han.

ANNONS

På vilket sätt männen har skadats, hur många som deltagit i bråket och vad som är upprinnelsen är oklart.

- Jag vill inte gå in i några detaljer i det här. Jag tror vi får lugna oss till alla är hörda och åklagare har fattat någon form av beslut senare, säger Jan Materne.

Larmet kom in strax efter klockan 23 på lördagskvällen.

Rättelse: Polisen korrigerar brottsmisstanke för 49-åringen. Rätt är misstänkt misshandel.

TT
ANNONS