Ingen misstänkt har gripits för dubbelmordet i Arlöv. Förra söndagen hittades ett äldre par döda av hemtjänstens personal. Arkivbild.
Ingen misstänkt har gripits för dubbelmordet i Arlöv. Förra söndagen hittades ett äldre par döda av hemtjänstens personal. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Ingen gripen för dubbelmordet i Arlöv

ANNONS

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för dubbelmordet i Arlöv utanför Malmö förra helgen. Under söndagen - en vecka efter att det äldre paret hittades döda i ett flerfamiljshus - var sju utredare på plats på brottsplatsen och i området.

– De sju utredarna ingår i utredningen och syftet var att de skulle få en uppfattning om hur det ser ut i området under en söndag. Vi hade en strid ström människor som ville komma och prata med oss, men vad det har gett kan jag inte säga i nuläget, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson på polisen, till TT.

Det misstänkta dubbelmordet ska ha skett någon gång mellan förmiddagen och fram till klockan 14. Det var personal från hemtjänsten som hittade paret.

ANNONS

– Den tekniska undersökningen är ännu inte klar och inte heller den rättsmedicinska undersökningen. Eftersom vi inte har någon misstänkt kan vi inte säga så mycket mer i nuläget, säger Westford.

ANNONS