Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
En man i 25-årsåldern har hittats död i Göteborg. Polisen misstänker mord. Arkivbild.

Man hittad död – misstänkt mord i Göteborg

En man i 25-års-åldern hittades död i området Röda Sten/Klippan i Göteborg tidigt på söndagsmorgonen. Det finns omständigheter som gör att polisen misstänker mord.

- Det finns klara tecken på platsen som gör att vi misstänker att någon har bragt mannen om livet, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst, till TT.

Mycket folk har rört sig i området och mannen hittades av förbipasserande på en gångbana. Under natten har det pågått en fest i området, men det är oklart om mannen deltog i festen.

- Vi kartlägger just nu mannens sista timmar i livet. Det är högprioriterat att komma i kontakt med personer som tillbringat kvällen eller natten med honom. Frågan är om han varit på festen eller har han varit där i ett annat syfte, säger Fuxborg.

Avspärrningarna på platsen har hävts då teknikerna är klara med sitt arbete. En del fynd har gjorts som nu ska analyseras av forensiker. Polisen vill inte gå i på vilken typ av fynd det rör sig om.

Ingen misstänkt finns i nuläget.

Polisen är intresserad av att få kontakt med personer som har gjort iakttagelser under natten i området kring Älvsborgsbron samt området Klippan.

Den döde identifierades under förmiddagen. Han var hemmahörande i Göteborg. Anhöriga är underrättade.