Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Polis och avspärrningar utanför en frisersalong på Södra Stenbocksgatan i Helsingborg efter att en yngre man förts till sjukhus i en privatbil.
Polis och avspärrningar utanför en frisersalong på Södra Stenbocksgatan i Helsingborg efter att en yngre man förts till sjukhus i en privatbil. Bild: Johan Nilsson/TT

Misstänkt mordförsök i Helsingborg

Polisen misstänker att en man i 20-årsåldern utsatts för ett mordförsök i anslutning till en frisersalong i centrala Helsingborg.

Mannen, som har allvarliga men inte livshotande skador, kördes till akuten av privatpersoner vid 17.30-tiden på onsdagen.

– Till en början var det oklart vad som hade hänt, om det var brott eller någon typ av olycksfall. Därefter har vi dels varit i kontakt med vårdpersonalen, dels har vi pratat med personer som har med ärendet att göra, och då kommit fram till den här bedömningen att i nuläget rubriceras det som försök till mord, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Polisen vill ha kontakt med personer som gjort iakttagelser vid frisersalongen där han misstänks ha utsatts för mordförsöket. Man vill inte kommentera vilken typ av skador som mannen har.

– Vi har växlat några ord med honom, men vi har inte genomfört något regelrätt förhör. Men det vill man såklart göra så fort som möjligt, säger Olsson.

Ingen har gripits.