En trafikolycka inträffade utanför Tanumshede på onsdagsmorgonen där en person fick köras iväg med ambulans för vård. Arkivbild.
En trafikolycka inträffade utanför Tanumshede på onsdagsmorgonen där en person fick köras iväg med ambulans för vård. Arkivbild. Bild: Filip Landqvist

Bil körde av vägen i Tanum

På onsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka utanför Tanumshede. En bil körde av vägen och ambulans och räddningstjänst larmades till platsen.

ANNONS
|

Vid åttatiden på onsdagen inträffade en trafikolycka på väg 976 i Gånehed utanför Tanumshede. Där körde en personbil av vägen och ska i samband med det ha kört in något föremål vid sidan om vägen. Ambulans och räddningstjänst larmades till platsen.

Vägen var tillfälligt avstängd under räddningsarbetet, men för räddningspersonalens del handlade arbetet på plats om att bistå ambulanspersonalen.

Vid 8:25 meddelade räddningstjänsten att vägen åter var öppen för trafik. En person fick köras till sjukhus med lindriga skador, enligt polisens uppgifter. Det finns ingen misstanke om brott efter olyckan.

ANNONS