Lastbil körde av vägen – ligger i diket

En lastbil körde av vägen vid Saltebro i Hamburgsund på tisdagsförmiddagen. En person fördes med ambulans till sjukhus med lindriga skador.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Strax efter halv tio på tisdagsförmiddagen inträffade en singelolycka vid Saltebro i Hamburgsund. Enligt SOS alarm ska en lastbil ha kört av vägen och ligger nu i diket.

Räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen.

– Det är en lastbil som har kört av vägen, och vi håller nu på att undersöka om det finns något läckage, säger Mikael Lindgren, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten, strax efter klockan 09:50.

Föraren av lastbilen kunde själv ta sig ut ur lastbilen, men personen fördes med ambulans till sjukhus med lindriga skador.

Vid 10.39 meddelade räddningstjänsten att de vara klara på platsen och hade lämnat och enligt Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten fanns det inget läckage från lastbilen.

ANNONS

Till följd av olyckan stängdes vägen av i båda riktningar, men strax efter klockan elva kunde trafiken släppas på igen.

Vad som föranlett olyckan är ännu oklart.

Polisen har upprättat en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

ANNONS