En trafikolycka inträffade på E6 i Tanum under fredagskvällen. Ingen skadades men polis har gjort en anmälan om smitning.
En trafikolycka inträffade på E6 i Tanum under fredagskvällen. Ingen skadades men polis har gjort en anmälan om smitning. Bild: Johan Nilsson/TT

Singelolycka på E6 i Tanum

Strax innan klockan 20 på fredagskvällen inträffade en trafikolycka i norrgående riktning på E6. En personbil körde in i mitträcket i höjd med rastplats Världsarv i Tanum. Eventuellt kan en lastbil ha legat bakom olyckan och polis har upprättat en anmälan.

ANNONS
|

På fredagskvällen inträffade en trafikolycka på E6 i Tanums kommun, i höjd med rastplats Världsarvet. Räddningstjänst och polis ryckte ut till platsen. Någon ambulans behövdes inte då det inte var någon person som hade skadats i samband med olyckan.

Olyckan gjorde att det hamnade en del skräp även i den södergående delen av vägen. Räddningstjänsten stängde därför av E6 helt under tiden för sitt arbete.

– Vi har fått stänga av vägen för att städa den i båda riktningarna, säger Patrik Hedlund på räddningstjänsten.

Vid 21-tiden var räddningstjänsten fortfarande kvar på platsen, men trafiken hade börjat rulla igen.

– Vårt arbete är avslutat på platsen, men vi är kvar och begränsar framkomligheten förbi medans bilen bärgas, säger Patrik Hedlund på räddningstjänsten.

ANNONS

Enligt uppgifter till polisen ska en lastbil på något sätt ha varit inblandad i olyckan. Denna ska dock ha avvikit från olycksplatsen och polisen har upprättat en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Strax innan klockan 22 hade räddningstjänsten kunnat lämna platsen.

ANNONS