Två personbilar i kollision – en förare misstänkt

Under måndagen inträffade en trafikolycka vid väg 163 i Hamburgsund. Två personbilar hade kolliderat och räddningstjänst stängde av vägen under arbetet.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Vid 13-tiden på måndagseftermiddagen inkom ett larm om trafikolycka till SOS Alarm.

Olyckan hade inträffat på väg 163 i Hamburgsund mellan Fjällbacka och Grindmotet. Enligt Fredrik Östlund, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg, så var räddningstjänsten framme på platsen med ambulans och polis.

– Det är två personbilar som har kolliderat. Vi har stängt av vägen under vårt arbete och det är begränsad framkomlighet, säger han.

Enligt Fredrik Östlund var alla personer ute ur bilarna vid 13:30.

Vid 14-tiden hade räddningstjänsten lämnat platsen. En av bilarna stod i ett dike och polis var kvar på platsen för att hantera bärgning, enligt Niclas Fogelqvist, larm- och ledningsbefäl vid räddningstjänsten.

ANNONS

En person fördes till vårdcentral i samband med olyckan. Enligt Lars Ström, jourhavande förundersökningsledare, ska det eventuellt röra sig om en bruten hand.

– En av förarna är misstänkt för vårdslöshet i trafik, säger Lars Ström.

ANNONS