En 19-årig man som misstänks ha slagit en 27-åring i huvudet med en vinflaska.
En 19-årig man som misstänks ha slagit en 27-åring i huvudet med en vinflaska.

Åtal för misshandel med vinflaska

Åtal väcks mot en 19-årig man som misstänks ha slagit en 27-åring i huvudet med en vinflaska. Brottet rubriceras som grov misshandel.

ANNONS
|

Det var i somras under en spelning i Badhusparken som ett bråk ska ha uppstått mellan två män. De båda ska ha varit berusade och en konflikt uppstod som gjorde att den åtalade ska ha tagit upp en vinflaska från marken och slagit den i huvudet på den målsägande.

Det rättmedicinska yttrande som gjordes kom fram till att skadan orsakats av ett trubbigt föremål där en glasflaska ges som exempel. Målsägande hävdar att den tilltalade ska ha ofredat några tjejer på konserten vilket 19-åringen förnekar. 27-åringen ska då ha gått fram till mannen och sagt till honom.

Målsägande ska också ha sagt till vakterna men då han inte tyckte de gjorde tillräckligt gick han fram till 19-åringen och tog tag i honom. Han ska då ha fått en flaska i huvudet. Den åtalade förnekar inte brott men hävdar att han kände sig hotad och tog till flaskan som försvar. Målsägande yrkar på 15.000 kronor i skadestånd.

ANNONS
ANNONS