Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Flyttar. The Body Shop öppnar på Torp den 16 juni samtidigt slår butiken inne i Uddevalla centrum igen.

Body Shop lämnar centrum

The Body Shop lämnar centrum efter snart 14 år. Den nya ägaren, Kicki Ögren, väljer i stället att flytta till Torp.

Ulla Grethe Margotdotter som en gång i tiden gick emot strömmen och flyttade från Torp till centrum, lämnar nu över butiken till Kicki Ögren. Som i sin tur flyttar den ut till Torp igen.

– Men jag är kluven. Här i Kungälv brottas vi med samma problem inne i centrum, och snart byggs ett nytt köpcentra utanför stan. Jag är aktiv i centrumföreningen i Kungälv och kämpar för centrum. Men eftersom jag inte har någon personlig anknytning till Uddevalla känns det säkrare att flytta till Torp, säger Kicki Ögren.

Läs också: Tre nya butiker öppnar på Torp

 

Sedan 15 år tillbaka driver hon en Body Shop-butik i Kungsälv sedan 15 år och sedan tre år en i Stenungsund.

– Jag kommer att anställa mer personal, åtminstone blir det tre ganska stora tjänster, delvis kommer det att innebära att jag plockar upp befintlig personal, säger Kicki Ögren.

Nyligen utsågs hon till Årets företagare i Kungälv bland annat med motiveringen att hon tar ett stort ansvar och arbetar för att hela centrum ska leva.

– Det kommer att bli tungt att axla Ullas arbete. Hon har varit en verkligt fin ambassadör för Body Shop under alla år, säger Kicki Ögren.

Den 16 juni slår Body Shop upp portarna på Torp i en butikslokal på 51 kvadratmeter. I samma veva kommer även två andra nya affärer att öppna, Diechmann som säljer skor och Rituals som erbjuder hälsa och skönhet, precis som The Body shop.