Positivt. Bra inledning på året för Kynningsrud Prefab.
Positivt. Bra inledning på året för Kynningsrud Prefab.

Bra start på året för Kynningsrud

Uddevallaföretaget Kynningsrud Prefab har fått en rekordartad start på det nya året med över 200 miljoner kronor i sammanlagd ordersumma.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Under årets två första månader har företagit tagit hem flera stora kontrakt vilket innebär en ordersumma över 200 miljoner kronor.

– Det känns väldigt roligt och inspirerande. Vi har arbetat aktivt under ett antal år för att starka positionen i Sverige och öka vår marknadsandel och det är det som har burit frukt nu, säger Kynningsruds försäljningschef Jon Blomberg.

Företaget har bland annat varit med och tagit fram stommen till nya Linnéuniversitetet i Kalmar, vilket inbringat den största delen av ordersumman. Utöver det är man också inblandade i den nya sjukhusbyggnaden i Eksjö samt en ny försäljningslokal för Hedin Bil.

ANNONS

– Det handlar om betongstommar inom kontor, parkeringsytor och handel och där har vi lång erfarenhet, säger Blomberg.

Men några nya arbetstillfällen blir det inte.

– Vi har inga enskilda projekt som genererar nyanställningar, utan det är helhetsbilden som ger trygghet.

ANNONS