Flera butiker ändrar sina öppettider på Torp köpcenter.
Flera butiker ändrar sina öppettider på Torp köpcenter. Bild: Lasse Edwartz

Butiker på Torp ändrar öppettider

Nästan 20 butiker ändrar öppettiderna på Torp köpcentrum och kommer att hålla öppet kortare tid. Den nya öppettiderna gäller till den 31 mars men kan komma att ändras.

ANNONS
|

Efter coronavirusets framfart vidtar flera butiker på Torp nya åtgärder. Butikerna som är allt från sportbutiker till inredningsbutiker kommer att öppna en timme senare och stänga en timme tidigare.

De vanliga öppettiderna är 10-20 under vardagar och 10-18 under helg men nu kommer flera butiker öppna en timma senare och stänga en timma tidigare under både vardagar och helg. Hennes och Mauritz sticker ut bland butikerna när det gäller öppettider då de enbart kommer att hålla öppet mellan 11-17 under vardagar och lördagen men stängt på söndagen.

Tidigare åtgärder har rört sig om önskemål om att kunder inte ska betala med kontanter utan helst använda kontokort eller Swish men nu påverkas även öppettiderna. Köpcentret har även satt in extra städning som desinficerar handtag, hissknappar, möbler och andra ytor som används av många personer.

ANNONS

Kronans apotek kommer att vara tillfälligt stängt då de måste bemanna andra butiker som för tillfället står utan personal.

ANNONS