Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

En gripen efter misshandel på Dalaberg

Sex till åtta unga män ska ha varit inblandade i ett bråk på Dalaberg på fredagseftermiddagen. En person är nu gripen misstänkt för misshandel.

Flera personer ska ha jagat den person som sedan misshandlades. Larmet om ett bråk kom vid 16.30-tiden och drygt ett par timmar senare var beskedet att ytterligare förhör skulle hållas under kvällen, bland annat för att utreda vilka fler som har varit inblandade.

Exakt hur misshandeln ska ha gått till är polisen förtegen om men det hela inträffade ute i gatumiljö och det uppges även finnas flera vittnen som larmat polisen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Under lördagsmorgonen uppger polisen att de kommer fortsätta att hålla förhör under lördagen. Den unga man som greps igår kväll är fortfarande anhållen.

– Han ska höras ytterligare idag och sedan ska vi höra ytterligare vittnen, säger Håkan Larsson, jourhavande förundersökningsledare i Fyrbodal.

En person greps i samband med misshandeln men Håkan Larsson menar på att det finns ytterligare personer som varit med och genomfört misshandeln.

– Det finns ytterligare personer som varit med och utfört den här misshandeln. Vi är intresserad av att komma i kontakt med någon som kan ha sett något.