Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
"Kvinnan har huggit en annan person i låret med en kniv" Bild: Meli Pettersson Ellafi

Flickvän högg pojkvän i låret med kniv

En kvinna i 45-årsåldern greps under söndagskvällen efter att hon ska ha huggit sin pojkvän med kniv i centrala Uddevalla. Kvinnan är nu anhållen misstänkt för misshandel.
– Kvinnan har huggit en annan person i låret med en kniv, säger Stefan Gustavsson, polisens presstalesperson i Region Väst.

Det var vid 19:40 på söndagskvällen som polisen fick larmet. Enligt ett vittne till händelsen ska bråk ha uppstått mellan en man och en kvinna. Polisen skickade en patrull till platsen.

– En anhörig ringer in och säger att den här kvinnan har huggit en annan person i låret med en kniv, säger Stefan Gustavsson, polisens presstalesperson i Region Väst.

Relationsdrama

Enligt Polisen handlar det om ett relationsdrama mellan mannen och kvinnan. Mer än så vill inte polisen i Uddevalla gå ut med.

– Det enda jag kan säga är att vi har varit på adressen och att en kvinna i 45-årsåldern är gripen. Ärendet är nu överlämnat till åklagaren, mer information än så vill jag inte gå ut med, säger Jacob Hellåker, förundersökningsledare på Uddevallapolisen.

Skadeläget hos mannen är okänt.