Har du njutit av solen idag?

November är snart slut och månaden ska enligt experterna ha varit den mörkaste på många, många år. Men i dag, den 30:e november, sken solen. Vi gick ut på stan och frågade Uddevallaborna om de njutit.

ANNONS
|

David Jönsson, 53 år, Uddevalla:

– Ja, det har jag. Gick en härlig promenad hemifrån till gymmet och nu är jag på väg tillbaka. Att denna november varit mörkare än vanligt är annars inget jag tänkt på.

Lotta Rahm, 48 år, Uddevalla:

– Ja. Jag har visserligen varit inne och jobbat hela dagen men man märker av ljuset även inomhus.

Daniel Rossvik, 27 år, Uddevalla:

– Ja, det har varit skönt. Jag jobbar ju ute i alla väder, det underlättar med solljus. Annars har jag inte speciellt ont av november. Kanske inte den roligaste månaden men jag blir inte deprimerad eller så.

ANNONS

Lage Nyberg, 77 år, Uddevalla:

– Ja, jag står här och värmer mig i solen innan den går ned. Det är härligt. Passade på att gå en promenad, frugan håller på med adventsstjärnorna hemma. Vi har inte så ont av mörkret, men en del går ju ner lite av det.

Jenny Johansson, 45 år, Lysekil:

– Ja, det har jag. Jag gick en promenad på lunchen. Jag har lagt märke till att det varit ovanligt mörkt och hörde på radion om de få soltimmarna. Man känner sig lite trött av mörkret och dagarna blir ju kortare.

ANNONS