En elmoped och en dator saknas efter inbrottet som skedde någon gång mellan klockan 17 och 20 på torsdagen, enligt polisen.
En elmoped och en dator saknas efter inbrottet som skedde någon gång mellan klockan 17 och 20 på torsdagen, enligt polisen. Bild: Erik Zienau

Inbrott i Walkesborgsbadets café i Uddevalla

En elmoped och en dator stals under ett inbrott i Walkesborgsbadet under torsdagskvällen, uppger polisen.

ANNONS
|

– Vi fick in larm strax efter klockan 20 om att det varit inbrott där någon gång under kvällen, i Walkesborgsbadets café, säger polisens presstalesperson Jenny Widén till Bohusläningen.

Enligt polisen ska inbrottet ha ägt rum någon gång mellan klockan 17 och 20 på torsdagen.

– Det vi vet saknas är en elmoped och en dator. En dörr ska ha blivit uppbruten, annars har vi inte så många andra uppgifter, säger Jenny Widén.

Utöver den uppbrutna dörren ska även ett fönster ha gjorts sönder. På fredagsmorgonen gick polisen ut med att en man i 40-års åldern anhållits misstänkt för stöld och skadegörelse.

ANNONS

– Med hjälp av allmänhetens uppmärksamhet och GPS på raw bike så kunde man lokalisera den misstänkte och gripa honom senare under torsdagskvällen, säger Fredrik Larsson, jourhavande förundersökningsledare hos polisen i Uddevalla.

ANNONS