Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Inga nya genombrott i sökandet efter Wilma

Marinen kommer finnas på plats för att hjälpa till med sökandet efter resten av Wilma Andersson under tisdagen. Hundpatruller kommer också delta för att leta vid både vatten och land.

– Vi fortsätter på samma sätt som tidigare men idag kommer inte Kustbevakningen finnas här, säger Sten-Rune Timmersjö, chef för polisens avdelning för grova brott i Fyrbodal.

Under måndagen sökte polisen genom brunnar i Uddevalla medan Kustbevakningen och röjdykare sökte av Bäveån och hamninloppet.

Var måndagens sök framgångsrikt?

– Inte så att vi har hittat Wilma, det har vi inte gjort, säger Timmersjö.

Under måndagen sökte polisen genom brunnar i anslutning till den mordmisstänkta mannens bostad Uddevalla. Kustbevakningen och röjdykare sökte av Bäveån och hamninloppet.

Idag kommer röjdykare fortsätta söka vid vattnet med hjälp av hundpatruller.

– Vi kommer ha hundar som dels kommer göra vattensök och dels söka i hus, säger Sten-Rune Timmersjö, chef för polisens avdelning för grova brott i Fyrbodal.

Var kommer ni söka igenom hus, den misstänktas bostad?

– Nej, där har vi sökt så många gånger. Det blir på andra ställen. Jag har inte pratat med hundpatrullerna här på morgonen så jag kan inte säga exakt var.

Två misstänks för brott

Det var i torsdags kväll som polisen hittade en kroppsdel tillhörande Wilma Andersson och den försvunna flickan konstaterades avliden. Var fyndet gjordes har polisen fortfarande inte velat berätta.

Tidigare under torsdagen höll polis och åklagare pressträff där det meddelades att mordmisstankarna mot den häktade mannen i 20-årsåldern hade stärkts. En man i den mordmisstänktes närhet misstänks även för grovt skyddande av brottsling.

De misstänkta nekar till brott.

LÄS MER: Åklagarens begäran: Wilmas misstänkte mördare ska genomgå mindre sinnesundersökning