Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Krasch på E 6 – var helt avstängd

Mellan Håby och Munkedal ska det ha skett en olycka mellan flera personbilar. Vägen stängdes av helt i södergående riktning i samband med olyckan.

Klockan 13:17 fick SOS Alarm in uppgifter om en olycka mellan tre fordon på E 6 i södergående riktning, mellan Håby och Munkedal.

Enligt SOS Alarm ska det ligga bilskrot på vägen och Trafikverket meddelar att händelsen ska ha stor påverkan på trafiken.

– De stängde av nu ett tag där i södergående riktning. Men räddningstjänst är där. Det kommer nog inte ta så lång tid. Men för närvarande står det still där, säger Jan Hovemyr, trafikledare vid Trafikverket.

"Ett polisärende"

Räddningstjänsten var på plats, men lämnade kort efter då deras hjälp inte behövdes.

– Vi har lämnat. Det var bara ett polisärende. De hade kört in i varandra utan personskador eller utsläpp, så vi lämnar, säger Lars Bjurström, insatsledare vid räddningstjänsten i Mitt bohuslän.

Polisen är på plats.

– Det var inga personskador. Vi var på plats där. Det har varit mycket köer, men bilarna står inte i vägen i alla fall, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst.

När räddningstjänsten lämnat platsen släppte man på trafiken igen. Men händelsen ska ha orsakat köer.

– De har släppt på trafiken. Köer var det, för polisen stod där och höll förhör. Men sedan när räddningstjänsten kom släppte de på igen, säger Lars Hovemyr vid Trafikverket.