Man hittad död i Uddevalla – polisen utreder brott

På lördagsmorgonen hittades en man död i en lokal i Uddevalla. Polisen har startat en förundersökning om mord alternativt dråp. På söndagen hade mannen identifierats.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Den man som hittades död i Kasen i Uddevalla under lördagen har nu identifierats av polis. Mannens anhöriga har blivit underrättade om hans död.

– Det var en man i 40-årsåldern som hittades död, säger Peter Adlersson, presstalesperson hos polisen i region Väst.

Det är fortfarande oklart hur mannen har dött, men polisen har startat en förundersökning om mord alternativt dråp. Den utredningen fortsätter under söndagen.

– Man kan inte utesluta att det kan ligga ett brott bakom, och när det finns oklarheter behöver vi hela verktygslådan för att kunna utreda händelsen, med möjlighet att spärra av och genomföra undersökningar, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Under lördagen avslutades den tekniska undersökningen på platsen. Polisen har knackat dörr i området och har hållit flera förhör.

– Misstanken om brott har inte stärkts under utredningen, men de är kvar till dess att obduktionen är klar, säger Peter Adlersson.

ANNONS