Man knivskuren i Uddevalla

En man i 30-årsåldern har blivit knivskuren i centrala Uddevalla. Gärningsman försvann från platsen och ingen är gripen brottet.

ANNONS
|

Vid 21-tiden larmades polisen till en grov misshandel i centrala Uddevalla. Enligt polisen är det en man i 30-årsåldern som blivit knivskuren.

Mannen ska ha fått flera skador men det var inte frågan om några livshotande skador.

– Det är en person som har kommit in till sjukhuset med knivskador, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson, och fortsätter.

– Mannen har sagt att han blivit knivskuren i närheten.

Polisen har lokaliserat en möjlig brottsplats där det har skett flera beslag. Under kvällen genomfördes en brottsplatsundersökning.

– Vi jobbar för fullt, vi kommer göra husrannsakningar på flera adresser i området, uppgav Johnni Andersson vid 22-tiden.

ANNONS

Samtidigt sökte flera polispatruller och hundpatruller efter gärningspersonen, som inte var kvar på plats när polisen kom dit.

Under onsdagskvällen kördes den skadade mannen, som är känd av polisen sedan tidigare, till NÄL. Polisen kunde hålla förhör med honom under kvällen.

– Han är skadad men inte allvarligt, säger Gittan Carlsson, jourförundersökningsledare vid polisen i Fyrbodal.

På torsdagen meddelade polis att den knivskurne mannen fått lämna sjukhuset. Det finns fortfarande ingen gripen för knivattacken.

ANNONS