Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Man misshandlad i centrala Uddevalla

Flera personer ska ha gett sig på en man i Museiparken på fredagseftermiddagen. Händelsen utreds som misshandel alternativt grov misshandel. Polisen söker nu flera potentiella gärningsmän.

Det var strax innan klockan 15 på fredagen som polis och ambulans kallades till Museiparken i Uddevalla. En man i 50-årsåldern hade då utsatts för en misshandel av flera personer.

– Det ska ha varit flera personer som tillsammans misshandlat mannen på olika sätt. Mannen fick tas med av ambulans för omplåstring och tillsyn av skador, berättade Tobias Land, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Uddevalla.

Mannen fördes till sjukhus med skador i ansiktet. Det är oklart hur pass allvarliga skadorna var, men polisen uppger att han kunde lämna sjukhuset på fredagskvällen.

Händelsen utreds som misshandel alternativt grov misshandel.

Polisen söker nu tre potentiella gärningsmän och uppmanar allmänheten att höra av sig om de sett eller hört något som kan knytas till händelsen.

– Det ska ha varit tre personer inblandade förutom offret. Nu försöker vi ta reda på vad de haft för inblandning i det här. Har folk sett händelsen får de gärna höra av sig, säger Håkan Larsson, jourhavande förundersökningsledare på polisen i Uddevalla.

Strax innan 22-tiden på lördagskvällen hade polisen ännu inte hittat några misstänka gärningsmän.