Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Nu finns ett nytt sätt att ta del av Bohusläningens kvalitetsjournalistik. Varje vardagsmorgon får våra prenumeranter ett nyhetsbrev via mejl. Bild: Bohusläningen

Denna artikel ingår för dig som är kund.

Missa inte Bohusläningens nyhetsbrev

Nu finns det ett nytt sätt att ta del av Bohusläningens kvalitetsjournalistik. Från och med den här veckan skickar vi ut ett dagligt nyhetsbrev till dig som är prenumerant.

Har du märkt att det plingat till i inkorgen av nyheter från Bohusläningen i veckan? Det är för att vi har börjat erbjuda våra prenumeranter en påminnelse om att inte missa våra bästa artiklar.

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

Från och med nu så skickar redaktionen i Uddevalla ut ett nyhetsbrev varje vardagsmorgon med våra viktigaste nyheter, hetaste snackisar och starkaste åsiktsmaterial.

– Bohusläningen finns redan som papperstidning, som nyhetssajt och som konton på sociala medier. Självklart ska det gå att få våra bästa nyheter i mejlboxen också, säger Angelica Dimakis, Bohusläningens redaktionschef.

Nyhetsbrevet visar nyhetsläget som det ser ut på bohuslaningen.se vid tidpunkten när det skickas, och i det finns artiklar från avdelningarna Nyheter, Sport, Kultur & nöje och Åsikt.

– Vi väljer russinen ur kakan för läsaren som vill ha det viktigaste på ett snabbt och lättöverskådligt sätt. Det är någonting som vi tror att många har saknat, säger Christian Möller, Bohusläningens nyhetsredaktör.

Nyhetsbrevet skickas till Bohusläningens prenumeranter, både de som får tidningen hem i brevlådan, läser e-tidningen, och har betaltjänsten plus som innebär tillgång till all vår journalistik på bohuslaningen.se.

Tidigare i år passerade Bohusläningen över 1000 fullbetalande pluskunder och om du också vill prova så går du in på bohuslaningen.se/prenumerera eller ringer 0522 – 99 370.