Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Misstänks ha misshandlat sin fästmö – ville ha tillbaka förlovningsring

När fästmön gjorde slut ville 20-åringen ha tillbaka förlovningsringen. Nu åtalas han för misshandel, misstänkt för att ha tagit hårda grepp om kvinnans handleder och knuffat in henne i ett handfat.

En man i 20-årsåldern åtalas vid Uddevalla tingsrätt för misshandel mot sin före detta fästmö. Åklagaren menar att mannen tagit hårt grepp om kvinnans handleder och knuffat in henne i ett handfat.

Det var i maj förra året som kvinnan gjorde slut med sin 20-årige fästman. Mannen sa då att han ville ha tillbaka förlovningsringen han gett henne. Därefter går historierna isär. Mannen medger att han tagit grepp om kvinnans handleder, men inte att han knuffat in henne i handfatet.

Knuffade in henne i handfatet

Kvinnan å sin sida menar att han följt henne in i badrummet, dit hon gått för att låsa in sig, och gett henne en knuff som gjorde att hon föll in i handfatet. Hon säger också att han dragit i hennes nattlinne och puttat henne ännu en gång, vilket gjorde att hon nästan slog i toaletten.

Mannen är även misstänkt för stöld, eftersom han lyckades ta förlovningsringen. Han uppger dock att han är villig att lämna tillbaka den.