Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/4

Nattsudd på hösten nytt sätt att få fart i centrum

Under torsdagskvällen var det premiär på Nattsudd i höstskrud i centrala Uddevalla. Ett tillfälle för folk att bege sig ner till centrum för att handla, äta en bit mat och träffa bekanta.

– Jag tycker det är bra att man har den här satsningen även på hösten, säger Katarina Taby som arbetar på Dressman i centrum.

Nattsudd är ett återkommande arrangemang som genomförs på sommaren. Den här satsningen innebär att Uddevallaborna har chans att åter strosa i butikerna i centrum fram till 21.00 på kvällen.

Fick besked

Ulf Johansson hade åkte ner till centrum för att se om det gick att göra några fynd. Han ville tillsammans med ytterligare ett antal personer delta i den stadsvandring som ordnades under ledning av centrumsamordnaren Stefan Björling och byggledaren Niklas Karlsson som berättade om genomförda och kommande satsningar i centrum.

– Framför allt vill jag veta om det ligger något i uppgifterna om att åter tillåta biltrafik på den övre delen av Kungsgatan, säger Ulf Johansson.

Stefan Björling lovade att så inte var fallet.

Kör och restaurangerbjudanden

Det fanns en hel del att göra i centrala Uddevalla på torsdag kväll. Ett kul inslag var när Uddevallas härliga kör Joyvoice sjöng.

Flera av restaurangerna hade tagit fram bra erbjudanden för den som ville ta en bit mat.

Det är Uddevalla centrumutveckling som står bakom den här satsningen och satsningen på Nattsudd i höstskrud är ett sätt att försöka utveckla nya saker som inte gjorts tidigare.