Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Sju saker du inte får missa i helgen i Bohuslän

Loppis, världsartister och utställningar. Här kommer sju olika evenemang att roa sig med i helgen.

1. Elever anordnar loppis på Östrabo.

Under lördagen arrangerar vård- och omsorgsprogrammet en loppis på Östrabo för att samla in pengar till en kommande resa till Indonesien. Här kommer eleverna bland annat besöka barnhem, red light district och dela ut kläder och hygienartiklar under sin praktikresa. Loppisen pågår mellan klockan 10-15 på Östrabo 1.

2. Världsartist till GG.

Keidran Jones, mest känd under sitt artistnamn Iyaz är en artist med miljardlyssningar på Youtube och 3,7 miljoner lyssnare per månad på Spotify. På lördag uppträder han på GG i Uddevalla. Artisten är bland annat för sin världshit "Replay" som låg etta på Billboardlistan.

3. Fotoutställning i Dingle.

På lördag är det vernissage mellan klockan kl 10-13 på Bellas Hörna i Dingle. Det är Stefan Gunnarssons som har fotoutställning med Bohusbilder. Fotografen har vunnit flera priser för sina foton och den som vill beundra utställningen har fram tills den 23 mars på sig.

4. Jubileumskonsert på Ljungskilegården.

På fredagskvällen firar Amnestygruppen i Ljungskile 40 år. På Ljungskilegården kommer det spelas musik, hållas tal och visas utställning. I samband med konsertens start klockan 19.00, kommer också starten av Amnestys internationella kampanj för kvinnors rätt.

5. Konstutställningar på Bottna Inn.

På lördag klockan 12 är det invigning för Marie Andreassons akvareller på Bottna Inn i Hamburgsund. Utställningen pågår mellan klockan 14-18. I kaféet kan besökare köpa soppa och kaffe.

6. Invigning av Munkedals kulturskola.

Det blir konst, musik, teater och dans när Munkedals kulturskola invigs på lördagen. I kulturhuset bredvid Munkedalsskolan blir det mingel och fika med start från 11.00. Därefter väntas underhållning av kulturskolans och ungdomsgårdens verksamhet samt invigningstal.

7 .The Real Group uppträder på Östraboteatern.

The Real Group är kända över hela världen med turnéer i bland annat Tyskland, Sydkorea, Japan och USA. På fredag klockan 19.30 uppträder de på Östraboteatern. Gruppen spelar musik från nya skivan "Elements" tillsammans en bred blandning av jazz, pop och folkmusik.