Polisen har spärrat av en lägenhet på Tureborg efter att ett skott skjutits genom en fönsterruta. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Polisen har spärrat av en lägenhet på Tureborg efter att ett skott skjutits genom en fönsterruta. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Bild: Johan Nilsson/TT

Skott sköts genom fönster – polis utreder försök till mord

Polisen larmades under natten till Tureborgsområdet efter att ett skott skjutits genom ett fönster. Händelsen utreds som försök till mord.

ANNONS
|

Polisen larmades vid 03-tiden natten mot lördag efter att en anmälare uppgett att det skjutits in genom ett fönster till en lägenhet.

– Vi får ett samtal från en av de boende i lägenheten om att ett skott skjutits in genom deras fönster, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

De boende var hemma i lägenheten när det skedde enligt polis, men ingen fick några fysiska skador.

Polis kunde på plats konstatera att ett hål skjutits i en ruta och platsen spärrades av i väntan på kriminalteknisk undersökning.

– Vad det är för typ av skott det rör sig om får vi avvakta med tills teknisk undersökning är klar, säger Anna Göransson.

ANNONS

Den tekniska undersökningen genomfördes under lördagen. Polis har också hållit förhör och en anmälan gällande försök till mord har upprättas.

– Det finns ingen känd hotbild eller motivbild gentemot någon i lägenheten men vi utreder i nuläget händelsen som försök till mord, säger Anna Göransson.

Det finns ännu ingen person gripen misstänkt för händelsen.

ANNONS