Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Stökig natt i Uddevalla

Natten mellan lördag och söndag har varit stökig i Uddevalla. Flera bråk har ägt rum och Dalabergsskolan har blivit vandaliserad.

Narkotikabrott, fylleri, skadegörelse och misshandel. Polisen rapporterar om flera händelser i Uddevalla under kvällen och natten till söndag.

Vid 17-tiden larmade en kvinna då hon såg tre påtända män i en bil. Polis kom till platsen och männen, som är i 20-årsåldern, är misstänkta för narkotikabrott. På plats genomfördes en undersökning med narkotikahund.

Krossade rutor på skola

Vid strax efter klockan 22 på kvällen såg en anmälare två personer som krossade rutorna till Dalabergsskolans gymnastikhall. 

– Anmälaren följde efter dem. Det är väldigt sorgligt att de ska förstöra skolan. Tänk vad det kostar pengar, säger polisens presstalesperson i region väst, Ulla Brehm.

En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Flaska i huvudet

Vid tvåtiden skedde en misshandel på restaurang Pingvin. En person hade slagit en annan i huvudet med en flaska.

– Det var någon form av bråk som vakterna lyckades stoppa. Polis kommer till platsen och de två inblandade var då kvar. Två anmälningar om misshandel har gjorts.

Ambulans var på platsen, men det är oklart om någon behövde åka med.

Storbråk på McDonalds

Vid strax innan klockan 3 på natten skedde ett storbråk på McDonalds. Personal larmade om att flera personer slog och skrek på varandra.

– Väktare kommer dit och gör att det blir lugnare någon minut, men sedan bråkar de igen. Vi pratade med ordningsvakten som inte kunde hålla något längre samtal för det var fullt upp, säger Ulla Brehm.

Totalt ska fyra personer ha blivit slagna.

– Det finns en misstänkt som vi har identifierat. Vi höll förhör på plats.