Maria Hallberg, operativ handläggare på polisen i Uddevalla, och Christian Möller, nyhetschef på Bohusläningen.
Maria Hallberg, operativ handläggare på polisen i Uddevalla, och Christian Möller, nyhetschef på Bohusläningen.

Ställ dina frågor om brott till Polisen i Uddevalla

Under våren har Bohusläningen storsatsat på krimjournalistik. Nu har ni läsare möjlighet att ställa frågor direkt till Polisen i Uddevalla. Ta chansen att få svar på det du undrar om kriminalitet och brottsbekämpning.

ANNONS
|

Våld och hot i Uddevallas kommunala skolor, ökat rattfylleri på Bohusläns vägar och stigande antal stölder på Torp Köpcentrum. Det är bara några av nyheterna som Bohusläningen rapporterat om under våren.

Vi märker av ett stort intresse för vår journalistik som handlar om brott. Men vad tycker ni läsare är viktigast vad det gäller kriminaliteten i Uddevalla? Nu har ni chans att ställa era frågor direkt till polisen.

Event på Bohusläns museum

Onsdagen 12 juni bjuder vi in till en kväll på Bohusläns museum på temat Uddevallas framtid. Allt från cirkusshow till panelsamtal står på schemat. Det gör även en frågestund med representanter från polisen, där de kommer att svara på er läsares frågor.

ANNONS

– Vi uppmanar ofta folk att tipsa oss om vad de vill läsa om, men på det här eventet tar vi det hela ett steg längre och erbjuder läsarna direkt kontakt med de som faktiskt jobbar med att förebygga och bekämpa brott, och det känns både roligt och viktigt att kunna göra, säger Christian Möller, nyhetschef på Bohusläningen.

Mejla era frågor i förväg till redaktionen@bohuslaningen.se så tar vi dem vidare till polisen, eller kom till Bohusläns museum den 12 juni och ställ dina frågor direkt.

ANNONS