Trafikolycka vid korsningen på Edingsvägen

Räddningstjänst och ambulans har larmats till korsningen mellan Edingsvägen och Exercisvägen efter en trafikolycka mellan två personbilar. En svart bil med skador på höger front smet från olycksplatsen.

ANNONS
|

Både räddningstjänst och ambulans larmades under söndagen till de centrala delarna av Uddevalla efter en trafikolycka på Edingsvägen.

– De har just kommit fram på olycksplatsen. Det ska röra sig om två personbilar, säger Charlotte Wotz Adler, teamledare på SOS Alarm strax efter det initiala larmet.

Enligt räddningstjänsten ska olyckan under omständigheterna ha gått bra och ingen person ska ha ådragit sig några allvarliga skador, men den ena av de två bilarna har smitit från olycksplatsen.

– Den ena bilen var inte kvar på olycksplatsen när vi kom fram. Men vi kommer lämna platsen ganska snart, vårt arbete är strax avslutat, sa Simon Willner, inre befäl på räddningstjänsten.

ANNONS

Enligt polisen kom larmet om olyckan vid 14.30-tiden där en kvinna berättar att hon just blivit påkörd av en svart bil.

– Den här bilen ska enligt anmälaren ha skador på höger front och försvann i riktning mot Spara, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Enligt föraren ska den svarta bilen ha kört mot rött ljus i korsningen.

Edingsvägen var initialt avstängd men hade vid 15-tiden öppnats upp för trafik igen.

Tips till polisen kan lämnas på telefonnummer: 114 14

ANNONS