Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Tre anhållna misstänkta för rån

En person ska ha rånats på lördagskvällen i Uddevalla. Polisen grep fyra personer i anslutning till platsen och på söndagen meddelar polisen att tre personer är anhållna.

Det var vid 23.30 på lördagskvällen som polisen larmades till ett misstänkt rån, skriver polisen på sin hemsida. Fyra personer greps i anslutning till platsen, varav tre är under 18 år. De tas med till stationen för förhör och polisen skriver en anmälan om misstänkt rån.

Enligt polisen ska det ha handlat om att de misstänkta ville komma åt något klädesplagg som målsäganden bar. Samtliga inblandade ska på något sätt vara bekanta med varandra.

– De tog en väst och hotade honom i samband med det, så sett är det ett rån, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson.

Redan på lördagen lämnades en av de misstänkta över till sociala myndigheter.

Förhör hålls under kvällen

På söndagsmorgonen berättade Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Fyrbodal, att de tre personerna, som alla är hemmahörande i Uddevalla var anhållna.

Under söndagskvällen har polisens arbete med ärendet fortsatt.

– Jag kan inte kommentera mer än att det hålls förhör med de misstänkta just nu. Förundersökningen kommer att pågå, sa Johan Raske, jourhavande förundersökningsledare.