Här är Bohusläningens mest lästa artiklar 2018

Bränder, stormar och olyckor dominerar när Bohusläningen sammanfattar vilka artiklar som blev 2018 år mest lästa på bohuslaningen.se.

ANNONS
|

Branden i Bratteröd

0

Det började som en trafikolycka men blev snabbt till en stor skogsbrand. Den första artikeln om branden i Bratteröd som startade den 5:e augusti blev årets mest lästa på bohuslaningen.se.


Läs artikeln här.

Stormen Johanne

0

Den 10:e augusti drog stormen Johanne in över västkusten. Stormen resulterade bland annat träd över vägar, en lastbilsolycka och strömavbrott för tusentals hushåll.


Läs artikeln här.

Terrängbranden på Orust

0
Bratterödsbranden var långt ifrån den enda som härjade under sommaren 2018. Den 31:a juli utbröt en brand i en skog på Orust. Artikeln blev årets tredje mest lästa på bohuslaningen.se.

 

Fyra barn till sjukhus efter trafikolycka

0
I mars månad höll sig vintern fortfarande kvar och det var snöigt och halt på vägarna. Något som resulterade i många olyckor. Inget av barnen i den här olyckan skadades lyckligtvis allvarligt.

 

Stormen Knud

0
Johanne var inte den enda stormen som drabbade Bohuslän under 2018. Den 21:a september drog Knud in över västkusten och Bohusläningen direktrapporterade.

 

Evakuerade får återvända hem efter branden i Bratteröd

0
Skogsbranden i Bratteröd engagerade många läsare i augusti 2018. Den här artikeln, om att de personer som tvingats lämna sina hem nu fick återvända hem, blev en av årets mest lästa.

 

Man död – körde över kajkant vid färjeläge

0
Den 23:e februari inträffade en tragisk olycka vid färjeläget i Skår i Uddevalla där en bil av okänd anledning hamnade i vattnet och en man dog. Den första artikeln om händelsen blev den sjunde mest lästa på bohuslaningen.se 2018.

 

Snökanon i Bohuslän – flera olyckor

0

En annan händelse från februari månad var det kraftiga snöoväder som drabbade vårt område. Vädret orsakade flera olyckor i trafiken.


Läs artikeln här.

McDonald's stänger i Uddevalla centrum

0

När Bohusläningen kunde avslöja att McDonalds var på väg att stänga igen i Uddevalla centrum kom det som en stor överraskning för många.


Läs artikeln här.

Magnus Natschki hittad i skogen i Uddevalla

0

Han hade varit försvunnen under lång tid. Den 27e:e januari hittades till slut Magnus Natschkis kropp i ett skogsområde i Uddevalla. Nyheten var en av många artiklar om fallet som Bohusläningen skrev 2018.


Läs artikeln här.

ANNONS