En personbil körde på onsdagsmorgonen in i en stillastående lastbil. Tre personer ska ha förts till sjukhus enligt SOS Alarm.
En personbil körde på onsdagsmorgonen in i en stillastående lastbil. Tre personer ska ha förts till sjukhus enligt SOS Alarm. Bild: Linus Olsson

Lastbil och personbil i krock på E6

En lastbil och personbil krockade på E6 vid Kodemotet i riktning mot Oslo vid 09.30 på onsdagsmorgonen. Räddningstjänsten var på plats med flera enheter. SOS Alarm skickade två ambulanser och en ambulanshelikopter. Tre personer har förts till sjukhus. Vägen var helt avstängd under räddningsarbetet.

ANNONS
|

En lastbil och en personbil krockade vid 09.30 på onsdagsmorgonen vid Kodemotet i riktning mot Oslo. Två stationer från räddningstjänsten var på plats med fyra enheter, de och lämnade olycksplatsen vid klockan 11. Under räddningsarbetet var vägen helt avstängd vilket genererade långa köer.

Tre skadade

– Man har fått klippa upp personbilen, säger Kalle Kivistö, larm och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Polisen uppger att föraren till personbilen körde in i den stillastående lastbilen bakifrån, och att han flygs med ambulanshelikopter till sjukhus. Föraren till lastbilen fördes också till sjukhus och med smärtor i nacken. Polisen misstänker vårdslöshet i trafiken.

Enligt SOS Alarm har tre personer förts till sjukhus.

ANNONS

ANNONS