Ron Jeremy.
Ron Jeremy. Bild: David McNew

Åtalade porrstjärnan: Jag är oskyldig

Ron Jeremy, en före detta porrskådis som medverkat i över 2 000 filmer, hävdar via sitt försvar att han inte begått de 30-tal sexbrott han står åtalad för.

ANNONS
|

Det var på onsdagen som åtalet mot Ron Jeremy, som deltagit i fler än 2 000 pornografiska produktioner, offentliggjordes.

68-åringen anklagas nu för över 30 sexbrott. Det gäller bland annat tolv fall av våldtäkt, sju fall av tvingat oralt samlag och två fall av penetrering medan offret var sovande eller medvetslöst, meddelar distriktsåklagaren i Los Angeles, USA.

Åtalet är av det större slaget efter att 21 kvinnor trätt fram. Anklagelserna sträcker sig över en 21-årsperiod och kvinnorna är mellan 15 till 51 år gamla.

Greps misstänkt för våldtäkt

Ron Jeremy greps förra året misstänkt för att ha våldtagit tre kvinnor och har suttit häktad sedan dess i väntan på rättegången.

ANNONS

En utredning inleddes och det är under den som ny information framkommit.

Brittiska Sky News skriver att Jeremy påstås ha begått majoriteten av gärningarna på nattklubbar och barer i Los Angeles samt på fotograferingar.

I ett mejl till Reuters skriver försvaret att Ron Jeremy nekar till att ha begått brotten och att han är ”oskyldig på alla plan”.

Utredningen pågår fortfarande.

ANNONS