Polispådrag vid det naturreservat i Florida i USA, där kvarlevor efter vad som tros var den efterspanade Brian Laundrie har hittats.
Polispådrag vid det naturreservat i Florida i USA, där kvarlevor efter vad som tros var den efterspanade Brian Laundrie har hittats. Bild: Chris O'Meara/AP/TT

Eftersökt pojkväns kvarlevor tros ha hittats

Vad som tros vara kvarlevor efter Brian Laundrie – eftersökt pojkvän till resebloggaren Gabby Petito som i september hittades död i Wyoming – har upptäckts i ett naturreservat nära Venice i Florida.

ANNONS

Vid kvarlevorna fanns även en anteckningsbok och en ryggsäck som tillhörde Laundrie, enligt uppgifter från polismyndigheten FBI som återges av nyhetskanalen CNN. Det område där fynden gjordes har legat under vatten fram tills nyligen.

FBI beskriver Laundrie som "en intressant person" i utredningen av mordet på hans flickvän Gabrielle "Gabby" Petito, som för en dryg månad sedan hittades strypt i en nationalpark i Wyoming.

Fallet har väckt enorm uppmärksamhet i USA. Gabby Petito anmäldes som saknad av sin familj den 11 september, efter att ha försvunnit under mystiska omständigheter under en bilresa över den amerikanska kontinenten med pojkvännen. Äventyret dokumenterades med idylliska bilder på sociala medier, men i slutet av augusti slutade uppdateringarna.

ANNONS

FBI har riktat sin uppmärksamhet mot pojkvännen, som liksom Petito var hemmahörande i Florida. Men i september försvann även han.

ANNONS