Miljardhus med iskallt vodkarum och nattklubb till salu

LYXHUSET: Det nybyggda huset ”LA Fin” i Bel Air är fyllt med sånt som sätter guldkant på livet. Där finns bland annat en hemmabio, flera bubbelpooler, ett fitnesscenter med klättervägg, nattklubb och ett iskallt vodka-avsmakningsrum. Men för att bli ägare behöver man betala runt 1,2 miljarder kronor.

ANNONS
|

Världens dyraste hus som ligger ute på öppna marknaden nu är ”The One Bel Air” i Los Angeles. med 21 sovrum, 49 badrum, fem pooler, nattklubb och en vinkällare med plats för 10 000 flaskor. För det får man slanta upp 2,7 miljarder kronor.

I Bel Air ligger även nybyggda ”LA Fin”. Det kostar ”bara” 1,2 miljarder kronor. Bostaden är på ungefär 3 000 kvadratmeter och har 12 sovrum och 18 badrum.

När man kliver in i hallen möts man av en öppen planlösning och utsikt över poolen och centrala Los Angeles. Vid spiraltrappan som binder ihop våningarna hänger en enorm ljuskrona gjord av 50 000 kristaller.

ANNONS

Nattklubb med bar

Insidan i det lyxiga huset är spektakulär. Där finns ett träningscenter med en klättervägg och träningscyklar, ett ventilerat cigarr-rum, flera vardagsrum, kök, matsal, kontor, hiss, bastu, spa och en hemmabio.

Där finns även flera barer, både inomhus och utomhus. En i ligger den 560 kvadratmeter stora nattklubben som ingår i huset. Från barstolen kan man sitta och titta in i garaget där en roterande hiss visar upp bilar som parkerats där.

Apropå alkohol finns där ett inglasat vinrum med vinkällare. I taket hänger en glaskonstinstallation från Murano modellerad efter en klänning som en gång bars av Jacqueline Kennedy Onassis. Det finns också ett vodka-avsmakningsrum där temperaturen ligger under nollan. För att inte frysa finns det tillgång till fuskpälsar för att hålla sig varm.

Titta på film vid poolen

Husets master-suite går i brunt och guld och i anslutning ligger ett stort badrum i marmor med badkar och en dusch på nio kvadratmeter. När gäster kommer på besök finns där en egen takvåning till dem, och där finns flera boenden för eventuell personal.

Vill man hänga utomhus finns där bland annat en terrass på taket, flera utanför sovrummen och vid poolen – som dessutom är utrustad med en höj och sänkbar Led-skärm.

Mäklarfirman The Agency ligger bakom försäljningen.

ANNONS

ANNONS