Efter att en anställd hastigt avbröt ett frieri på Disneyland i Paris har Disney bett om ursäkt till paret.
Efter att en anställd hastigt avbröt ett frieri på Disneyland i Paris har Disney bett om ursäkt till paret. Bild: Pop Crave / Wasgehtlan @Reddit / Twitter

Stor kritik efter att Disney-anställd avbröt frieri

Efter att en anställd hastigt avbröt ett frieri på Disneyland i Paris har Disney bett paret om ursäkt.

ANNONS
|

Disneyland i Paris har fått stor kritik efter en video laddats upp på sociala medier där man ser hur en Disney-anställd avbryter ett frieri.

I videon, som laddades upp på onlineforumet Reddit, ser man ett par som står på en plattform framför det ikoniska Disneyslottet och till publikens jubel går mannen ner på ett knä och tar fram en diamantring för att fria till sin flickvän.

Men innan de hinner slå slag i saken ser man hur en Disneymedarbetare, iklädd glittriga Musse Pigg-öron springer fram till paret och rycker förlovningsringen ur handen på mannen. Sedan dirigerar han ner paret från plattformen och säger att ”flytta hit så kommer det vara ännu bättre”. I bakgrunden hörs publiken gå från glada hurrarop till att börja bua.

ANNONS

Disney ber paret om ursäkt

Händelsen har väckt stor uppståndelse på sociala medier då många tycker att det var onödigt eller otrevligt gjort av den Disney-anställda att avbryta frieriet.

Enligt användaren som laddade upp videon på Reddit, som utger sig för att vara en vän till paret, ska mannen som friat ha frågat en annan anställd om han fick lov att fria på plattformen.

I ett uttalande till tidningen Newsweek har en talesperson för Disneyland Paris sagt:

”Vi beklagar hur det här hanterades. Vi har paret om ursäkt och erbjudit att gottgöra dem.”

ANNONS