Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Ola Folkesson
Bild: Ola Folkesson

"Det är lika viktigt att hitta henne om hon är död"

Den 83-åriga kvinnan som försvann vid lunchtid på tisdagen, i Ljungskile, har ännu inte hittats men sökinsatsen fortsätter utan förändringar.

Enligt Tommy Nyman, polisens presstalesman vid region Väst, kommer polis, militär och Missing people att fortsätta att söka i de sektorer som man sökt i under gårdagen.

LÄS ÄVEN: Dykare söker efter försvunnen kvinna

– Det är ett stort område att söka av och sådant tar tid. De dykningar som vi gjorde igår har inte gett något resultat och vi måste fortsätta att utgå från senast sedda plats, säger han.

Den 83-årige kvinnan ska senast ha setts på Utkiksvägen i Ljungskile. Vid försvinnandet ska hon ha haft en röd jacka, vit mössa och bar en ryggsäck. Hon är mörkt hår och är 83 år gammal. Kvinnan som försvann under lunchtid och har nu varit försvunnen i över tre dygn. Kvinnan ska också vara klar i huvudet och förhoppningen har varit att hon sökt skydd någonstans men ju längre tiden går desto mer dystert blir det.

– Det börjar bli lång tid, men vi måste försöka hitta henne. Det är lika viktigt att hitta henne om hon är död, säger Tommy Nyman.